Wij zijn Heer & Meester

Over ons

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester. Onze visie? Wij zijn het meest klantgerichte en vakkundige schildersbedrijf van Noord-Holland.

Met ons vakmanschap, duidelijke communicatie, flexibiliteit en aandacht voor iedere situatie zorgen wij voor een fijne samenwerking met maximaal resultaat.

Dit zijn onze waarden

Voor wij uw nieuwe partner voor zorgeloos vastgoedonderhoud worden leert u ons vast graag beter kennen. Dat kan in een persoonlijk gesprek, maar ook door alvast meer te lezen over onze waarden. 

Resultaat

We gaan voor het maximale resultaat passend bij de opdracht. Vooraf bespreken we daarom samen de wensen en verwachtingen, zodat onze werkzaamheden hier goed op aansluiten. Of het gaat om een monumentaal pand wat in ere hersteld moet worden of een appartementencomplex met minimaal overlast. Ons team werkt netjes, snel én precies. Zoals je dat van echte vakmensen mag verwachten. 

Duidelijkheid

Houdt u net als wij van duidelijkheid en heldere communicatie? Fijn. Want bij ons is afspraak gewoon afspraak. We spreken de nodige werkzaamheden vooraf goed door en maken een realistische planning en begroting. Zo wordt u ontzorgd en weet u precies waar u aan toe bent. Ook achteraf nemen we de werkzaamheden door en vragen wij of alles naar wens is verlopen. Mocht er dan toch iets zijn, dan zijn we er voor u.

Flexibiliteit

Een hotel met uiteenlopende wensen voor het interieur, een aannemer die uitloopt of veranderende weersomstandigheden. De organisatie van veel projecten zijn een grote uitdaging. Daarom stellen wij ons flexibel op en denken we creatief mee. Zo streven wij ernaar dat elk project op tijd en binnen budget afgerond wordt.

Resultaatgericht samenwerken

Wij werken volgens de methode van Resultaatgericht Samenwerken: een slimme onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van vastgoed.

Deze aanpak zorgt voor aantoonbare kostenbesparingen met een betere kwaliteit en kortere doorlooptijd. Bij schilderen en spuitwerk komen vaak ook nog andere wensen kijken, zoals bijvoorbeeld kitwerk, gevelreiniging en beglazing. Omdat wij u graag willen ontzorgen hebben we een netwerk vol vakmensen voor u klaarstaan. Wij werken met een vast team, maar u heeft slechts één aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Jarenlange ervaring

Heer & Meester is geen groentje. De naam zegt het eigenlijk al. Al meer dan twintig jaar werken we voor tevreden klanten die onze kwaliteit en vakmanschap waarderen.

Ons team bestaat enkel uit vakmensen die heer en meester zijn in vastgoedonderhoud en renovatie. Niet voor niets voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van Onderhoud NL. 

Kom bij ons team

Ga jij ook altijd voor het maximale resultaat? Houd je van duidelijke communicatie én werk je graag samen met de beste vakmensen uit Noord-Holland?

Kom dan bij het team van Heer & Meester. Bel naar 0229-726145 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@hmvastgoedonderhoud.nl.

Neem contact op
Neem contact op met Emile Vermeulen
Neem contact op
Neem contact op met Michel de Vries